Ενοικίαση Αυτοκινήτου Καβάλα - Λιμάνι Καβάλας

Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο για να εξερευνήσετε τη “Γαλάζια Πόλη”, έναν τόπο με ιστορία 2500 χρόνων και το αρχαιότερο λιμάνι της Βόρειας Ελλάδας, που σας περιμένει να την ανακαλύψετε και να ακούσετε τις ιστορίες που έχει να αφηγηθεί χαραγμένες πάνω στη πέτρα και τη θάλασσα, στο σταυροδρόμι Ανατολής και Δύσης.

Περιηγηθείτε σε υπέροχα αξιοθέατα όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Μουσείο Μωχάμετ Αλή και το Αρχαιολογικό Μουσείο Φιλίππων ενώ το ενδιαφέρον σας σίγουρα θα κεντρίσουν το Μουσείο Καπνού, το Ναυτικό Μουσείο και το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων. Το Φρούριο στη κορυφή της Παλιάς Πόλης, σήμα κατατεθέν της Καβάλας, θα τραβήξει το βλέμμα σας, ενώ οι Καμάρες, το Ιμαρέτ και τα Παράλιο Τείχος θα σας ενθουσιάσουν με ενα νοητό ταξίδι στο χρόνο. Τέλος, έχετε την ευκαιρία να βαδίσετε στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου και να γνωρίσετε πως ιδρύθηκε η πρώτη Χριστιανική Εκκλησία της Ευρώπης.

Η Καβάλα είναι ξακουστή για τις υπέροχες αμμώδεις παραλίες της με τη τεράστια ακτογραμμή, ενώ στο Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων ο πηλός και τα ιαματικά λουτρά θα σας προσφέρουν το πιο ξεχωριστό spa. Μαγευτικές βραδιές σας περιμένουν με θέα τη θάλασσα ή σε ένα γραφικό σοκάκι, με πολύ ζωηρή νυχτερινή ζωή με πολυάριθμα bars όπου ο παλμός της πόλης χτυπάει πολύ δυνατά, ενώ η κουζίνα της διακρίνεται ιδιαίτερα για το καλό φρέσκο ψάρι καθώς η Καβάλα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αλιευτικά κέντρα της χώρας. Τα καταστήματα στη Βενιζέλου, στην Ομονοίας καθώς και στον πεζόδρομο του Μεγάλου Αλεξάνδρου σας περιμένουν για τα ψώνια σας, ενώ οι αγορές του Αγίου Νικολάου καθώς και πέριξ του Λιμανιού και της Παλιάς Πόλης θα σας ενθουσιάσουν με τους κρυμμένους θησαυρούς τους.

Κάντε τη κράτηση σας τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία της Καβάλας με τον πιο άνετο και αξιόπιστο τρόπο!

+30 2510-231.231 PHONE CENTER info@autorentals.gr

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευ: 07:00-21:30, Τρί: 07:00-21:30, Τετ: 07:00-21:30, Πέμ: 07:00-21:30, Παρ: 07:00-21:30, Σάβ: 07:00-21:30, Κυρ: 07:00-21:30